| Καλώς ήρθατε | |
|
+45kozani37 tomas. Mazdaspeed.jp makrixeris tom ks stamserres RULES!! kostas_92 steven vti yaroglanzo nick_89 billyspap HONDA V-TEC option-D l.f.s Storm2080 tsekrs Nikos evo ix siolosdimitris Savvas-JDM-Celica tsl202 Koyfo john ix g..t SaLaZaR Vaggos-TEC Nikos350zed Dinos kwstashonda nektarios 1451 bacadirace pavlosilvias jazzman REVOLVER STEF PREVEZA dimitris_bhp giannis_letras mike extreme-power wastegate Japman kasimoto sakis-bar-beris topviolettafuel trimmata 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nektarios 1451 Φ.Π.Ε (Φλάντζα-Πιστόνια-Εκκεντροφόροι)
Αριθμός μηνυμάτων : 513 Ημερομηνία εγγραφής : 02/10/2011 Ηλικία : 42 Τόπος : ΑΡΤΑ
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Πεμ Αυγ 23, 2012 3:11 am | |
| καλως τον
γειτονας βλεπω μπορει να με εχεις πετυχει κατεβαινω που και που πρεβεζα και καναλι αμα δεις ενα λευκο baleno σαν αυτο της φωτο με το jdmαυτοκολιτο πατα κορνα | |
|
| |
kostas_92 Μαμά (χέρια-τελικό)
Αριθμός μηνυμάτων : 187 Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2012
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Πεμ Αυγ 23, 2012 5:17 pm | |
| - trimmata έγραψε:
- Τα Starlet τα κάνω πρωινό.
Άσε που είμαι και λίγο (κρυφο)mazdaκιας βιτσια ειναι αυτα αγαπαμε turbomazda !! - nektarios 1451 έγραψε:
- καλως τον
γειτονας βλεπω μπορει να με εχεις πετυχει κατεβαινω που και που πρεβεζα και καναλι αμα δεις ενα λευκο baleno σαν αυτο της φωτο με το jdmαυτοκολιτο πατα κορνα σε εχω πετυχει απειρες φορες δε θα πατησω κορνα θα αφησω ολη τη δευτερα κατω να ψαρωσουν τα γκομενακια που πανε mango | |
|
| |
nektarios 1451 Φ.Π.Ε (Φλάντζα-Πιστόνια-Εκκεντροφόροι)
Αριθμός μηνυμάτων : 513 Ημερομηνία εγγραφής : 02/10/2011 Ηλικία : 42 Τόπος : ΑΡΤΑ
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Πεμ Αυγ 23, 2012 6:52 pm | |
| και μεχρι περισυ το mango ηταν γηπεδο κρικετ για τους πακιστανους
εχει γκαζομουτρα στο καναλι το ασημι κολτ να το εφτιαξαν καιρο εχω να ακουσω νεα απο αυτον | |
|
| |
wastegate moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1389 Ημερομηνία εγγραφής : 12/05/2010 Ηλικία : 38 Τόπος : Παγουριστάν
| |
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Πεμ Αυγ 23, 2012 7:35 pm | |
| - nektarios 1451 έγραψε:
- και μεχρι περισυ το mango ηταν γηπεδο κρικετ για τους πακιστανους
εχει γκαζομουτρα στο καναλι το ασημι κολτ να το εφτιαξαν καιρο εχω να ακουσω νεα απο αυτον xaxaxa το πηρε το ματι μου το ψολτ εεεεε colt ηθελα να πω τουμπανο το χει | |
|
| |
| |
| |
giannis_letras Ο "Γενικός"
Αριθμός μηνυμάτων : 986 Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Osaka JDM
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Αυγ 24, 2012 9:02 am | |
| Κώστα το νου σου, ετοιμάζεται βόλτα προς τα κάτω λίαν συντόμως. Λεπτομέρειες, μόλις υπάρξει συνεννόηση | |
|
| |
STEF PREVEZA Μαμά (χέρια-τελικό)
Αριθμός μηνυμάτων : 140 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011 Ηλικία : 39 Τόπος : ΠΡΕΒΕΖΑ
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Δευ Αυγ 27, 2012 2:07 pm | |
| βρε κοίτα που η πρέβεζα έχει γεμήσει γιαπωνέζους και δέν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα...... καλώς τον κώστα και να ξέρεις οτι είμαι και εγώ εδώ φίλε......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Δευ Αυγ 27, 2012 9:37 pm | |
| - STEF PREVEZA έγραψε:
- βρε κοίτα που η πρέβεζα έχει γεμήσει γιαπωνέζους και δέν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα...... καλώς τον κώστα και να ξέρεις οτι είμαι και εγώ εδώ φίλε.........
γεια σου φιλε Στεφανε ! κουκλι το χεις το ek σιγουρα με εχεις πετυχει κανα χοντα να με ραψει να ησυχασω υπαρχει ? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 986 Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Osaka JDM
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Τρι Αυγ 28, 2012 12:54 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 140 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011 Ηλικία : 39 Τόπος : ΠΡΕΒΕΖΑ
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Τρι Αυγ 28, 2012 4:41 pm | |
| εγώ κώστα.... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Σαβ Σεπ 08, 2012 7:24 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Σαβ Σεπ 08, 2012 10:16 pm | |
| - STEF PREVEZA έγραψε:
- κώστα τώρα τι έχεις?
Στεφανε μεταξυ μας εχεις πμ μη το πεις ομως πουθενα και ζηλευουν και θελουν και οι αλλοι..... | |
|
| |
RULES!! Μαμά (χέρια-τελικό)
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2013 Ηλικία : 35 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 1:05 pm | |
| Γειά σας παιδιά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ειμαι ο Μάριος, απο Πάτρα, φιλος του candy_red, του Άκη με το Yaris και του Kasimoto. Το "RULES!!" προέρχεται απο το "E36 RULES!!", username που έχω σε αλλα φορουμ, μιας και στην οικογένεια υπαρχει ενα BMW E36, με το οποίο είχα ανεβεί στη Λαμία το καλοκαίρι στη συνάντηση του Yarisclub. (hello yaroglanze ) Xρόνια Ιαπωνόφιλος, αποφάσισα να αφήσω το 36αρι στην ησυχία του και να μην το κανω 1JZ, και πήγα και ψώνισα ενα AT180 Zenki Celica, και απο τότε έγινα Toyotaκιας και επισήμως Ιαπωνολάγνος και γουστάρω Αυτά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 1:58 pm | |
| Καλώς ήρθες Μάριε και καλή χρονιά σε εσένα και στα πρόσωπα που αγαπάς.
Μου έχει μιλήσει για εσένα ο Άκης, σε έχω δει και σε φωτογραφίες. Το Celica πολύ όμορφο, το συγκεκριμένο σασί μου άρεσε πάντα.
Μακάρι να δοθεί η ευκαιρία και να τα πούμε σύντομα. Μεσολόγγι, αν έχει καλό καιρό, θα μας βρεις εκεί, οπότε αν πας, θα βρεθούμε, μιας και θα είμαστε αρκετά άτομα από το JDMteam.
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2013 Ηλικία : 35 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 2:14 pm | |
| Ευχαριστώ φιλε για το καλωσόρισμα και τα καλά σου λόγια! Συγχαρητήρια απο τη μεριά μου για τα κείμενά σου!
Υπολογίζω να πάω Μεσολόγγι άυριο, επομένως στάνταρ θα τα πούμε και απο κοντά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 4:32 pm | |
| Να είσαι καλά, ευχαριστώ/εκτιμώ που τα διαβάζεις. Προσωπικά, θα βρίσκομαι Μεσολόγγι Κυριακή, θα είμαι με ζακέτα του JDMteam κτλ, θα μας καταλάβεις, εξάλλου θα είναι κι ο Άκης μαζί μου Τα λέμε κάτω, λοιπόν και πάλι καλή διαμονή στο JDMteam | |
|
| |
trimmata Admin (ο αρχιδιαχειριστής)
Αριθμός μηνυμάτων : 1852 Ημερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 5:26 pm | |
| Καλώς τον! Πλέον και σε γνήσια JDM//Version Στο DCG, που είχα δει το BMW δεν είχε αυτοκόλλητα JDMteam. Άραγε θα τα έχει το Celica? Who knows? | |
|
| |
kasimoto Φ.Π.Ε (Φλάντζα-Πιστόνια-Εκκεντροφόροι)
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 12/05/2010 Ηλικία : 32 Τόπος : Ιωαννινα
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 7:19 pm | |
| ¨Ελα να μαζεύονται τα ΤΟΥΟΤΑ λέμεεεεε Καλώς ήρθες Μάριε!!! Από Σάββατο θα είμαι και γω κάτω Μεσολόγγι οπότε θα τα πούμε και από κοντά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Παρ Ιαν 11, 2013 9:50 pm | |
| - giannis_letras έγραψε:
- Να είσαι καλά, ευχαριστώ/εκτιμώ που τα διαβάζεις.
Προσωπικά, θα βρίσκομαι Μεσολόγγι Κυριακή, θα είμαι με ζακέτα του JDMteam κτλ, θα μας καταλάβεις, εξάλλου θα είναι κι ο Άκης μαζί μου
Τα λέμε κάτω, λοιπόν και πάλι καλή διαμονή στο JDMteam Θα τα πούμε λοιπον απο κοντά!! Να δω αν θα πατε με τη Civicάρα ή τη Μερκα χαχα - trimmata έγραψε:
- Καλώς τον!
Πλέον και σε γνήσια JDM//Version Στο DCG, που είχα δει το BMW δεν είχε αυτοκόλλητα JDMteam. Άραγε θα τα έχει το Celica? Who knows? χε χε καλώς σας βρήκα και επισήμως! Ήσουν Βραχνέϊκα? Και δεν αφηνες ενα σημειωματακι να τα λεγαμε? Next time! Ίσως να κανει και το ΒΜW represent χαχα - kasimoto έγραψε:
- ¨Ελα να μαζεύονται τα ΤΟΥΟΤΑ λέμεεεεε
Καλώς ήρθες Μάριε!!! Από Σάββατο θα είμαι και γω κάτω Μεσολόγγι οπότε θα τα πούμε και από κοντά Καλώς σας βρήκα καλώς σας βρήκα! Έπρεπε φίλε να γίνει, να'μαι κατοχος Γιωτας και γενικοτερα Ιαπωνα, το'λεγε ο οργανισμός μου Ναι ναι θα τα πουμε απο κοντα! | |
|
| |
sakis-bar-beris Φ.Π.Ε (Φλάντζα-Πιστόνια-Εκκεντροφόροι)
Αριθμός μηνυμάτων : 1438 Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2010 Ηλικία : 48 Τόπος : IOANNINA CITY
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Σαβ Ιαν 12, 2013 3:14 pm | |
| Welcome και απο μενα φιλε μαριε... Καλη διαμονη λοιπον στο JDMTEAM.. | |
|
| |
stamserres Μαμά (χέρια-τελικό)
Αριθμός μηνυμάτων : 188 Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2013 Ηλικία : 40 Τόπος : N.Zixνη Σερρες
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Τρι Ιαν 15, 2013 5:35 pm | |
| Καλησπερα σε ολο το team!!! Ειμαι ο Σταματης απο Ν.Ζιχνη Σερρων εχω ενα Toyota Starlet EP82 GT το οποιο πλεον το χρησιμοποιω μονο για track days στην πιστα των Σερρων!!!
Το forum το βρηκα τυχαια καθως εψαχνα στο νετ αλλα βελπω και πολλους γνωστους εδω!!!!!! | |
|
| |
wastegate moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1389 Ημερομηνία εγγραφής : 12/05/2010 Ηλικία : 38 Τόπος : Παγουριστάν
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Τρι Ιαν 15, 2013 6:05 pm | |
| Τι εψαχνες και μας βρηκες? Αυτοι οι γνωστοι το σχεδιασαν και δημιουργησαν | |
|
| |
stamserres Μαμά (χέρια-τελικό)
Αριθμός μηνυμάτων : 188 Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2013 Ηλικία : 40 Τόπος : N.Zixνη Σερρες
| Θέμα: Απ: Καλώς ήρθατε Τρι Ιαν 15, 2013 6:14 pm | |
| Εψαχνα βασικα αυτοκολλητα ρε φιλε!!!να βαλω στο starlet θελω στις πορτες!!σαν γραφικα αλλα δεν εβρισκα!! εγραψα λοιπον jdm sticker και μου εβγαλε το φορουμ!!! και βασικα θελω αυτοκολητα του φορουμ απο που μπορω να τα παρω!!!
| |
|
| |
| Καλώς ήρθατε | |
|